19 Aralık 2014 Cuma

Vitola



  • 300 gr bonfile et
  • 5 gr ayçiçek yağı
  • 70 gr domates
  • 40 gr dana bacon
  • 50 gr soğan
  • 50 gr California biber
  • 30 gr bezelye
  • 30 gr havuç
  • 30 gr patates
  • 50 gr rajas (süt, krema, biber ve peynir ile yapılan özel sos)
  • 3 gr sarımsak
  • 7 gr tütsülenmiş biber
  • 65 gr mantar
  • 15 gr mısır
  • 40 gr Meksika fasulye
  • 1 gr mercan köşkü
  • 3 gr ranchero baharatı (13 ayrı baharat kaırşımı)
  • 4 gr kişniş
  • 40 gr rende kaşar peynir
Tüm malzemeyi sırasıyla soteleyip servis edeceğimiz kızgın döküm tavasına alıyoruz. Üzerine rende kaşar ve kişnişi verip yanında tortilla ekmekleri ve soslarıyla servis ediyoruz.