Malzemeler
Tabanı için
- 50 gram şeker
- 100 gram tereyağı
- 120 gram un
- 1 yarım yumurta
Bal kabaklı pasta dolgusu için
- 100 gram kendiliğinden kabaran un
- 120 gram light kahverengi ince toz şeker
- 1 tutam tuz
- 1 tatlı kaşığı özel Speculaas karışık baharatlar
- 1 yemek kaşığı zerdeçal
- 1 adet yumurta
- 90 gram ayçiçeği yağı
- 130 gram süt
- 130 gram bal kabağı rendesi
Tarçınlı bavyera kreması için
- 250 mililitre süt
- 1 tatlı kaşığı toz tarçın
- 1 adet yumurta sarısı
- 50 gram şeker
- 150 mililitre krema
- 3 yaprak jelatin (soğuk suya batırılmış)
Üst malzemesi için
- 200 gram krem şanti
- 50 gram şeker
- 1 miktar çikolata rendesi
- 1 miktar çam fıstığı
- 1 miktar pikan cevizi
- 1 miktar kurutulmuş kızılcık
- 1 miktar tarçın
Malzemeler
- 1 yemek kaşığı süt
- 100 gram şeker
- 150 gram un
- 75 gram tereyağı
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 75 gram esmer şeker
- 5 gram Speculaas baharatı
- 1 miktar karanfil tozu
- 1 miktar muskat
Malzemeler
- 265 gram bal
- 165 gram likit glikoz veya 2 yemek kaşığı tozşeker
- 80 gram su
- 500 gram çavdar unu
- 80 gram esmer şeker
- 15 gram özel Speculaas baharatları
- 6 gram kabartma tozu
- 30 mililitre yayık altı suyu