Malzemeler :
- 8 adet orta boy Karides
- 6 adet Enginar kalbi
- 2 adet Sivri biber
- 1 diş Sarımsak
- 10 adet kiraz Domates
- 4 çorba kaşığı Sıvıyağ
- 1 çorba kaşığı Tereyağı
- 4 dal taze Kekik
- Tuz
- Karabiber
Sıvıyağında 4 tane enginar kalbini soteleyip pişirdikten sonra püre yapıyoruz. Sarımsağı doğrayarak, tereyağında temizlediğimiz karideslerle soteliyoruz. Daha sonra içine kalan 2 enginar kalbini, sivri biberi ve domatesleri ilave ediyoruz. Son olarak kekik, tuz ve karabiber ile tatlandırdıktan sonra yemeğimizi servis ediyoruz.
http://www.chefali.com adresinden alıntı olup Saygıdeğer Şefim Ali AÇIKGÜL'e katkılarından dolayı teşekkür ederim.