Malzemeler :
- 200 gr. Karnabahar
- 50 gr. Bezelye
- 100 gr. Brokoli
- 2 Tane Havuç
- 1 Tane Kabak
- 1 Tane Kereviz
- 3 Tane Pırasa
- 150 gr. Ispanak
- 1 Tane Biber
- 100 gr. T.Fasulye
- 1 Tane Patates
- 100 ml. S.Zeytinyağı
- 2 Tane Taze Kekik
- 2 Yemek Kaşığı Un
- Tuz
- Karabiber
Doğradığımız malzemeleri sırasıyla; havuç, pırasa, kereviz, kabak, brokoli, karnabahar, fasulye, biber, patates ve bezelyeyi ilave edip, 5 dakika soteliyoruz. Unu katıp kavuruyoruz. Daha sonra sebzelerin üzerini kapatacak kadar sıcak su ekleyip kaynamaya bırakıyoruz. Sebzeleri yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirdikten sonra ıspanağımızı blendırdan geçiriyoruz. Son olarak taze kekik, karabiber ve tuzunu ilave edip servis yapıyoruz.
http://www.chefali.com adresinden alıntı olup Saygıdeğer Şefim Ali AÇIKGÜL'e katkılarından dolayı teşekkür ederim.